Lara Croft: Tomb Rider

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O lume plină de mister şi provocări Angelina Jolie, una dintre cele mai populare figuri de la Hollywood, interpretează rolul Larei Croft, o moştenitoare bogată şi răsfăţată care are

O lume plină de mister şi provocări

Angelina Jolie, una dintre cele mai populare figuri de la Hollywood, interpretează rolul Larei Croft, o moştenitoare bogată şi răsfăţată care are o pasiune pentru obiectele vechi.

Lara achiziţionează artefactele din ruinele templelor sau oraşelor prin care călătoreşte. Deşi călătoria ei nu este lipsită de pericole, acest lucru nu o împiedică pe frumoasa Laura să continue căutarea unor noi exponate în colecţia sa personală. Eroina cunoaşte multe limbi străine şi ştie să lupte cu sau fără arme, lucruri care o vor ajuta în călătoriile sale.

Ea este pusă în faţa celei mai mari provocări pentru un împătimit al artefactelor: să găsească două jumătăţi ale unui triunghi magic (triunghiul luminii), cu ajutorul căruia poate să dobândească o putere extraordinară în controlarea timpului şi a spaţiului. Pentru această misiune importantă, Lara pătrunde în lumi magice, pline de mistere din Cambodgia şi Siberia.

Când planetele sistemului nostru solar sunt pe cale de a se alinia, se formează o societate secretă numit Illuminati, care este în căutarea aceluiaşi triunghi magic şi vrea să dobândească controlul asupra timpului. Pentru a căuta mai uşor talismanul, membrii societăţii au nevoie de o cheie specială, pe care Lara o găseşte în pereţii casei sale.

După ce membrii organizaţiei secrete reuşesc să îi fure cheia, Lara primeşte o scrisoare de la tatăl ei în care era scrisă agenda Illuminati. Producţia americană este regizată de Simon West, iar din distribuţie mai fac parte: Chris Barrie, Daniel Craig, Iain Glen, Jon Voight, Noah Taylor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite