Imaginile care au stârnit revoltă. Dăncilă şi Pintea ţin în braţe nou-născuţi la spitalul din Focşani: „Părinţii au fost de acord?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Sebastian Oancea / Facebook
FOTO Sebastian Oancea / Facebook

În cadrul unei vizite efectuate duminică la Spitalul Judeţean Focşani, premierul demis Viorica Dăncilă şi ministrul demis al Sănătăţii Sorina Pintea au ţinut în braţe nou-născuţi din secţia de Neonatologie şi Pediatrie.

Însoţite de mai mulţi jurnalişti şi oficiali, Dăncilă şi Pintea au pus un halat peste haine şi botoşi de unică folosinţă şi au fost fotografiate ţinând bebeluşii în braţe, gest criticat pe reţelele sociale. 

Câteva dintre reacţiile lăsate la fotografiile postate pe Facebook. 

„Părinţii au fost de acord să pună ele mâna pe copiii lor?“

„Adorabil. Dăncilă şi Pintea - ca două fetiţe ce se joacă de-a mămicile cu păpuşa-bebeluş, în timp ce părinţii nu sunt lăsaţi să îşi ţină copiii în braţe zile întregi din cauza "procedurilor" din secţia de neonatologie“

„În 2014, când am născut, soţul nu a avut acces să-şi vadă copilul, ca să nu transmită nu ştiu ce microbi. Eiiii, în 2019, se intră în saloanele de la neonatologie cu alai, candidată la nu stiu ce, presă.“.

„Şi nici mască nu poartă!“ 

   

„Pe mine nu m-a lăsat nimeni să intru să-mi văd copiii şi să îi iau în braţe! Probabil “duoamnele” au fost trecute prin camere de sterilizare înainte de a intra! La fel ca în secţia de arşi de la Iaşi“.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite