Gripa a mai produs patru decese. Numărul morţilor ajunge la 43

Gripa a mai produs patru decese. Numărul morţilor ajunge la 43

FOTO Adevarul

Gripa a mai produs patru decese, potrivit celor mai recente date publicate de Institutul Naţional de Sănătate Publică. Numărul morţilor din acest sezon se ridică la 43.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit sursei citate, victima cu numărul 40 este o femeie de 87 de ani din judeţul Iaşi, confirmată cu virus gripal A, în curs de subtipare, care avea condiţii medicale preexistente şi nu era vaccinată antrigripal. 
 
În ceea ce priveşte cel de-al 41-lea deces, e vorba de un bărbat de 49 de ani din Brăila, confirmat cu virus gripal de tip A, în curs de subtipare, de asemenea având condiţii medicale preexistente şi nevaccinat antigripal. 
 
În Bucureşti a murit un bărbat de 93 de ani, confirmat tot cu virus gripal A, nesubtipat, în timp ce în Giurgiu a murit un bărbat de 40 de ani, confirmat tot cu virus gripal de tip A, nesubtipat, fără condiţii medicale preexistente cunoscute şi cu antecedente vaccinale necunoscute, persoana nefiind asigurată, conform INSP.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: