Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal. A înşelat 2 medici cu 11.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal în România, care a fost deschis după ce a convins doi medici să-i plătească 11.000 de euro garanţie pentru închirierea unui spaţiu într-o clinică privată.

Cei doi medici au făcut plângere la secţia 4 de Poliţie din Bucureşti, la începutul lui noiembrie 2018. Ei spuneau că un cetăţean străin, i-a înşelat, inducându-i în eroare că este proprietarul unei clinici private şi pagubindu-i de o sumă importantă de bani, achitată ca garanţie pentru închirierea unui spaţiu în cadrul clinicii. De fapt, Matteo Politi nu avea nicio legătură cu respectiva clinică.

Cercetările sunt desfăşurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

De asemenea, în cauză, sunt efectuate verificări cu privire la toate aspectele privind activitatea persoanei în cauză, potrivit poliţiştilor.

Matteo Politi, un italian cu 8 clase care a lucrat ca parcagiu, s-a dat drept chirurg şi chiar a convins o clinică privată din România să-l lase să intre în sala de operaţie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite