Drumuri închise şi un microbuz derapat în Călăraşi, din cauza viscolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au închis trei drumuri în judeţul Călăraşi, în urma ninsorilor şi a viscolului puternic de astăzi
Poliţiştii au închis trei drumuri în judeţul Călăraşi, în urma ninsorilor şi a viscolului puternic de astăzi

Zăpada şi viscolul din judeţul Călăraşi i-au obligat pe administratorii drumurilor de acolo să ia măsura de închidere a traficului pe DN3, între localităţile Fundulea-Lehliu Gară-Călăraşi-Chiciu. Miercuri după-amiază, un microbuz cu 20 de călători a derapat în zona localităţii călărăşene Gălbinaşi, fără să existe persoane rănite.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Călăraşi, în urma derapării microbuzului, nu a fost rănit nimeni, iar utilajele de deszăpezire au intervenit deja pentru curăţarea drumului astfel încât oamenii să ajungă la destinaţie.

 

"Nu sunt victime, microbuzul doar a derapat în zăpadă, nu s-a răsturnat, oamenii au coborât din maşină şi l-au scos din zăpadă, iar patru utilaje lucrează pentru eliberarea drumului judeţean în cauză pentru ca oamenii să ajungă la destinaţie. Este viscol în judeţ, vântul bate cu 70-75 kilometri la oră, nu există situaţii de urgenţă. Avem peste 100 de utilaje care acţionează continuu pe toate drumurile judeţene şi naţionale", a declarat prefectul George Iacob, pentru Mediafax.

 

Circulaţia rutieră pe DN 3 Fundulea-Lehliu Gară-Călăraşi-Chiciu a fost închisă din cauza visolului puternic şi pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze.

 

Totodată, Prefectura a decis închiderea traficului pe alte două drumuri judeţene din Călăraşi, respectiv DJ 401 C - tronson Sohatu-Progresu-Cucuieţi şi DJ 403-pe tronsonul cuprins între DN 31 şi DN 4, întrucât exista riscul blocării în trafic a autovehiculelor.

 

Poliţiştii rutieri solicită şoferilor să respecte indicaţiile primite de colegii lor şi să ţină cont de interdicţiile impuse pentru a nu rămâne blocaţi în trafic.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite