Despărţire tandră între Băsescu şi Blaga: şeful statului l-a pupat pe fostul ministru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Demisia Ministrului Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, nu a fost trecută cu vederea de preşedintele Traian Băsescu. La finalul unei zi pline în evenimente, şeful statului a ales să-l pupe pe obraji pe Blaga.

Evenimentul s-a întâmplat luni seara, pe treptele Ministerului de Interne, după întâlnirea pe care Traian Băsescu a avut-o cu Vasile Blaga, fostul, şi cu Traian Igaş, noul Ministru al Administraţiei şi Internelor.

Mai citiţi şi:

Traian Băsescu către Igaş, după depunerea jurământului: "Deja ţi-ai uitat şeful!"

Potrivit ediţiei online a stirile.protv.ro, după aproape 90 de minute de discuţii, Vasile Blaga a ales să-l conducă pe şeful statului până la maşină. Pe treptele Minsiterului de Interne, Blaga şi Băsescu s-au îmbrăţişat, înainte ca preşedintele ţării să părăsească instituţia. Traian Băsescu a ţinut să-l pupe pe obraji pe fostul ministru, toate acestea având loc chiar sub ochii presei.

Acest eveniment s-a produs după ora 21.00, cu o oră mai devreme fiind programată preluarea funcţiei de Ministru al Administraţiei şi Internelor de către Traian Igaş. Acesta din urmă a ajuns la sediul noului loc de muncă cu o limuzină Audi, de la Senat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite