Cristian Tudor Popescu: „Nu am văzut din partea Ministerului Sănătăţii decât trucuri de imagine şi scandaluri artificial create”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian tudor Popescu

CTP susţine că cu Vlad Voiculescu „este o problemă” iar din partea ministerului acestuia nu a văzut decât „trucuri de imagine şi scandaluri artificial create”.

Totodată, potrivit gazetarului, ministrul Sănătăţii a intrat în această funcţie cu un capital de încredere considerabil pe care „l-a făcut praf” în ultimele trei luni.

„Cu domnul Voiculescu este o problemă, nu pot să nu spun lucrul acesta. Nu ştiu ce conţine raportul pe care domnul Voiculescu i l-a dat domnului Cîţu. Trebuia să predea acum raportul acela cu acţiunile sale, ce a făcut în mod efectiv şi pozitiv”.

„Intensificarea comunicării un lucru bun? Dumnezeule! Uitaţi ce este cu domnul Voiculescu, să fie clar. Imediat după incendiul de la Piatra Neamţ am pus o întrebare pe Facebook în legătură cu medicul care a intrat în foc pentru a salva pacienţi şi care şi acum se chinuie prin Belgia cu arsurile: „Cine credeţi dintre actualii politicieni că ar intra în foc să salveze nişte oameni?”. Rezultatul a fost 39 de nominalizări pentru Vlad Voiculescu. Oamenii din eşantionul de pe Facebook-ul meu îl considerau cel mai probabil săritor în foc pentru ei. Pe locul al doilea, dar departe, era domnul Valeriu Nicolae, activistul civic şi umanitar, iar ceilalţi cu câte o nominalizare, foarte puţin.

Domnul Voiculescu a intrat în această funcţie cu un capital de încredere considerabil pe care, după părerea mea, l-a făcut praf în aceste trei luni. Nu ştiu ce spune acel raport dar eu nu am văzut din partea Ministerului Sănătăţii decât trucuri de imagine şi scandaluri artificial create.

Ce trebuia acum, după ce s-au terminat alegerile, s-a stabilit o altă majoritate parlamentară, s-a întâmplat asta în noiembrie, te apuci acum să vii cu „au fost modificate cifrele ca sădea bine, să meargă lumea la vot în alegeri”. Ce rost are acum să mai faci asta când situaţia este critică din punct de vedere medical, când priorităţile sunt cu totul altele? Stăm acum să vedem ce şi cum a fost. Probabil că a fost atunci o astfel de mişcare politică, dar era momentul acum? Asta era problema? Asta aşteptam acum de la domnul Voiculescu şi de la Ministerul Sănătăţii, să rezolvăm hârele lui cu liberalii? Că de fapt despre asta este vorba”.

Vlad Voiculescu este supărat pe liberali

„Domnul Voiculescu personal este foarte supărat pe liberali. De ce? Din pricina faptului că l-au ales pe Nicuşor Dan. Este o chestiune aproape personală acolo. Uitaţi-vă la toate aceste mişcări de gherilă, de băgare de băţ prin gard care nu au anvergură. Eu mă aştepta de la domnul Voiculescu la chestii de anvergură. A tot vorbit despre demantelarea mafiei din sănătate, a tuturor structurilor de corupţie din minister, din teritoriu. Speranţa s-a pus în el, în direcţia asta.

Domnul Drulă iată că face ceva, tot de la USR, acum s-a luat piept în piept cu buboiul de la metrou. În schimb domnul Voiculescu nu a făcut nimic din ce aşteptam de la el. Asta aşteptam de la el? Toate hârele şi certurile astea?

Şi de la el, şi de la alţii, pentru că există şi în rândul liberalilor ciocniri, între aripa Orban, aripa Cîţu, se induce ideea de nesiguranţă populaţiei. Întotdeauna când se ceartă autorităţile la vârf apare această idee de nesiguranţă în mintea oamenilor”, scrie Digi24.ro

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite