Costiniu, Căşuneanu şi Locic rămân cu interdicţie de a părăsi România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistratul Florin Costiniu şi oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic rămân cu interdicţiile de a părăsi ţara, după ce Completul de nouă judecători al instanţei supreme a respins, joi, contestaţia celor trei la decizia de prelungire a măsurilor preventive.

Completul de nouă judecători al instanţei supreme a judecat, miercuri, contestaţiile magistratului Florin Costiniu şi ale oamenilor de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic în cazul deciziei de menţinere a interdicţiilor de a părăsi ţara luate în dosarul în care sunt judecaţi, alături de senatorul Cătălin Voicu, pentru fapte de corupţie.

Instanţa a respins, joi, recursurile lui Costiniu, Căşuneanu şi Locic, astfel că cei trei rămân cu interdicţiile de a părăsi ţara.

În 3 iunie, un complet de trei judecători de la instanţa supremă a dispus ca interdicţiile de a părăsi ţara să fie prelungite din 11 iunie, în condiţiile în care măsurile preventive care au fost luate în cazul lui Costiniu, Căşuneanu şi Locic expiră pe 10 iunie. Decizia a fost contestată de cei trei la completul de nouă judecători.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite