Cod galben de ceaţă în judeţul Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis în această dimineaţă, pentru intervalul 7.30-10.00, o atenţionare de tip Cod Galben de ceaţă în judeţul Timiş şi drumurile naţionale aferente.

Astfel, în judeţul Timiş şi pe drumurile naţionale şi europene aferente se va semnala ceaţă care determină reducerea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, arată specialiştii ANM. 

Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru acest Crăciun, în mai toate regiunile din ţară, şi susţin că este puţin probabil să ningă. Singurele zone în care ar putea cădea ninsoare sunt cele montane.

„De 25 de ani nu a mai fost aşa de cald de Sărbătorile de iarnă. Atunci am mai avut temperaturi la fel de ridicate pentru această perioadă din an. Nu vom avea zăpadă, deşi am avut semnale în ultimele zile, dar ele au scăzut în intensitate. Evident, lucrurile se pot schimba, dar până acum vremea pare că va fi una bună. Temperaturile vor fi uşor peste normă, de 5-6 grade Celsius, faţă de 2 grade cât ar trebui să fie în mod normal“, au explicat oficiali din Administraţia Naţională de Meteorologie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite