Câştigătorul anului la LOTO a ridicat premiul. Milionarul în euro are aproape 70 de ani, este din Timişoara şi a cumpărat biletul norocos cu 10,50 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigătorul premiului de categoria I obţinut la Tragerea Suplimentară Loto 6/49, din data de 2 decembrie 2018, şi-a ridicat miercuri banii. Premiul de categoria I, în valoare de 17.347.829,07 lei (peste 3,72 milioane de euro), este cel mai mare câştigat anul acesta. Trebuie precizat că la acest premiu se aplică un impozit de 25 la sută.

Posesorul biletului norocos este din Timişoara, are în jur de 70 de ani şi este un jucător constant al jocurilor loto de peste 50 de ani, informează Loteria română. Acesta este primul său câştig major, iar cele şase numere norocoase au semnificaţie personală, arată digi24.ro.

A aflat că este marele câştigător a doua zi după tragere, dintr-un ziar local, al cărui abonat este. „Numai cel care joacă câştigă!” – este mesajul pe care câştigătorul îl transmite jucătorilor. El s-a prezentat miercuri la sediul central al Loteriei Române pentru a-şi ridica premiul. 

Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea. 

Biletul norocos l-a jucat la o agenţie din Timişoara şi l-a completat cu o variantă simplă. Costul a fost de doar 10,50 lei. Cu acelaşi bilet, jucătorul a mai câştigat şi un premiu de categoria a IV-a la Tragerea Principală Loto 6/49, în valoare de 30 lei. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite