Black Friday pentru joburi la Angajatori de TOP Virtual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de 2 săptămâni, în perioada 30 octombrie – 12 noiembrie se desfăşoară cea de-a 10 ediţie a târgului de carieră, Angajatori de TOP Virtual. Peste 140 de companii participă la eveniment, oferind aproximativ 5000 de joburi în industrii precum IT, Servicii şi BPO, FMCG, Inginerie, Financiar-Bancar, Telecom, Consultanţă, Logistică şi Transporturi, Auto, Retail şi Turism.

Evenimentul Angajatori de TOP Virtual se desfăşoară pe www.hipo.ro.  Platforma evenimentului este o metodă inovativă prin care angajatorii îşi prezintă poziţiile pe care le au deschise. Timp de 2 săptămâni, în perioada 30 octombrie – 12 noiembrie companiile care au joburi deschise pot fi prezente prin intermediul unui profil de companie personalizat. Cele 5000 de oportunităţi de carieră deschise de companii sunt în departamente precum: Contabilitate – Finanţe, Achiziţii-Logistică-Aprovizionare, Juridic, Marketing, PR, IT, Telecomunicaţii, Controlul calităţii, Design, Inginerie, Resurse umane şi Vânzări.

„Toamna aceasta ne-am propus să sincronizăm numărul mare de joburi deschise de companii cu numărul mare de candidaţi şi să oferim o super „promoţie” la promovarea oportunităţilor de carieră. Toate acestea într-un singur loc şi pentru o perioadă determinată de timp, în cadrul a ceea ce am decis să numim Black Friday pentru joburi la Angajatori de TOP Virtual”, a declarat managerul proiectului, Mihai Olaru.

Noutatea ediţiei 10 Angajatori de TOP Virtual

Platforma online care găzduieşte evenimentul scoate în evidenţă brandul de companie şi oferă posibilitatea angajatorilor să îşi personalizeze prezenţa virtuală sau să îţi activeze tehnologia VR de prezentare a sediului. Noua platformă este mobile friendly, fiind mult mai facil de accesat şi navigat indiferent daca utilizatorii interacţionează cu evenimentul din faţa calculatorului sau de pe telefonul mobil. Pentru a participa la ediţia virtuală Angajatori de TOP, le recomandăm candidaţilor să îşi creeze un cont şi un CV pe site-ul www.hip.ro

Aflat la cea de-a 10 a ediţie, târgul de carieră online a înregistrat până în prezent peste 80.000 de vizite, evenimentul fiind accesat din oraşe precum: Bucureşti, Ploieşti, Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov, Craiova, Constanţa, Galaţi. În cadrul ediţiei din această toamnă sunt prezente peste 140 de companii care reprezintă industrii precum IT, Servicii şi BPO, FMCG, Inginerie, Financiar-Bancar, Telecom, Consultanţă, Logistică şi Transporturi, Auto, Retail şi Turism. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite