A dat un telefon mobil pe un Porsche decapotabil!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adolescent american a plecat de la un telefon mobil defect, apoi, prin schimburi repetate, a obţinut produse tot mai valoroase, ajungând acum la un Porsche decapotabil din 2000.

Steven Ortiz, un adolescent american, de doar 17 ani, a început "schimburile" pornind de la un telefon vechi, primit de la un prieten. A anunţat că doreşte să facă un schimb, pe pagina de vânzări-cumpărări Craigslist.org şi a reuşit să obţină un telefon de o calitate mai bună, informează portalul Terra.

Petrecând zilnic între 5 şi 6 ore pe site căutând cele mai bune oferte, a reuşit, în scurt timp, să facă rost de un iPod Touch, apoi o bicicletă veche, apoi altă bicicletă, mai bună, apoi un calculator MacBook Pro, pe care l-a schimbat cu o Toyota 4Runner.

În acel moment Ortiz avea doar 15 ani şi nu avea carnet de conducere, astfel încât a schimbat Toyota cu o maşinuţă de golf. În total, adolescentul a realizat 14 trocuri în această perioadă, ultimul schimb fiind între un Ford Bronco 1975, maşină considerată de colecţie, şi un Porsche decapotabil din 2000.

Citeşte pe adevarul.es de ce vrea acum tânărul american să scape de Porsche-ul decapotabil şi de ce "performanţa" lui este departe de recordul mondial în domeniu

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite