18 construcţii modulare pentru triajul epidemiologic vor ajunge la spitale din patru judeţe DOCUMENT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos
FOTO: Inquam Photos

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat în şedinţa de astăzi, 31 decembrie 2021, Hotărârea 117 privind scoaterea de la rezervele de stat a optsprezece construcţii uşoare din elemente modulate, în vederea organizării unor puncte de triaj observaţional/epidemiologic la unităţile spitaliceşti din judeţele Argeş, Bistriţa-Năsăud, Dolj şi Timiş.

Conform noii hotărâri, la Spitalul de Pediatrie Piteşti, judeţul Argeş vor fi trimise trei construcţii uşoare din elemente modulate dotate cu câte un sistem de încălzire, pentru organizarea punctelor de triaj.

Opt astfel de construcţii vor ajunge la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Spitalul Orăşenesc „George Trifon” Năsăud şi Spitalul Orăşenesc Beclean, toate din judeţul Bistriţa-Năsăud.

 Alte şase construcţii modulare dotate cu câte un sistem de încălzire şi fiecare dintre ele cu patru paturi echipate cu cazarmament ajung la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova şi Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş Craiova, toate din judeţul Dolj. De asemenea, un container dotat cu un sistem de încălzire este destinat Spitalului Orăşenesc Făget din judeţul Timiş.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite