Voiculescu, reacţie dură după adoptarea Codului penal: Fac legi care să interzică „antiromânismul“, dar îl practică în fiecare zi. Va trece şi vremea nesimţiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătăţii şi unul dintre liderii Mişcării RO+, susţine că modificarea Codului penal s-a făcut „ca să îl scape pe Dragnea şi pe toţi nenorociţii care au furat din banii spitalelor şi din banii de medicamente“.

„S-au bătut cu pumnul în piept că fac transplant în România şi l-au lăsat pe Călin (Călin Farcaş - n.r.) să moară, arătând încă odată că ceea ce strică ei (pentru că ei sunt statul!), oamenii nu pot repara. Nici măcar atunci când se adună şi donează peste 200.000 de euro în doar 5 zile. Au schimbat Codul Penal ca să îl scape pe Dragnea şi pe toţi nenorociţii care au furat din banii spitalelor şi din banii de medicamente“, scrie Vlad Voculescu pe contul său de Facebook. 

Voiculescu îşi continuă mesajul prin mai multe cuvinte dure la adresa politicienilor din Parlament şi Guvern. „Îi vedem cu burdihanele şi cefele lor late sau cu frizurile lor perfecte cum explică ce este românismul şi ce înseamnă patriotismul. Îi vedem înfăşuraţi în drapel de ziua tricolorului, împopoţonaţi la evenimente mondene sau ţanţoşi prin Parlament, arătând un singur lucru: că au puterea. Că am fost cu toţii atât de proşti să îi lăsăm să ia puterea, păcălind oamenii cu minciunile lor ordinare. O sa treaca însă şi vremea nesimţiţilor, a imbuibaţilor, a ţoapelor şi a analfabetelor! S-ar putea să dureze luni, s-ar putea să dureze ani... dar vremea lor va trece. Vremea lor va trece pentru că lumea lor deja nu mai există în afara graniţelor acestei nefericite ţări, după cum nici ei nu există în afara spaţiului în care propaganda lor încă dă roade”, mai scrie fostul ministru.

Pe de altă parte, PSD susţine că erau necesare modificări ale Codului penal, în condiţiile în care aceştia voiau să pună în acord legislaţia cu deciziile Curţii Constituţionale şi directivele europene. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite