Violeta Alexandru, după incendiul din Constanţa: Mor oameni sub guvernarea noastră. Ce ruşine să ne tot găsim scuze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Violeta Alexandru FOTO Inquam Photos / George Călin
Violeta Alexandru FOTO Inquam Photos / George Călin

Deputatul PNL Violeta Alexandru a transmins un mesaj într-o postare pe Facebook, în urma tragediei de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, criticând actuala guvernare. „Nu avem simţul răspunderii individuale în România”, spune Violeta Alexandru.

„Dacă aud, din nou, că s-a trimis Corpul de control după care se aşterne tăcerea, înnebunesc. Ca să o spun pe româneşte.

Nu se întâmplă nimic serios. Asta cred. Nu dorim să deranjăm sistemul public, în profunzimea problemelor acestuia. Unul se acoperă pe altul. Nimeni nu răspunde, de fapt. Dar Şefi, de spitale, de orice, se bat să fie. Fără pic de abilităţi manageriale. După care, atunci când se întâmplă ceva, e de vină oricine altcineva. Noi nu avem simţul răspunderii individuale în România, în sistemul public e jale. Peste toate acestea, să nu uităm deciziile luate din presiunea pilelor/relaţiilor. Când se întâmplă o tragedie, pe moment e mare agitaţie (ai zice că se schimbă ceva, în fond trăim cu speranţe), pe urmă presa se mută la alt subiect şi, de fapt, nu se schimbă nimic pe fond. În sistemul public, mereu e de vină altcineva”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Deputatul este de părere că „ţara se duce de râpă” pentru că „ne credem sofisticaţ” şi „ne jigneşte să facem curăţenie la nivelul lucrurilor simple”, amintind de o fotografie de la vizita şefei Comisiei Europene, în care o priză era desprinsă într-un spital

„Bani publici sunt în România. Sunt gestionaţi prost. Se anunţă mari şi sofisticate achiziţii de noi tehnologii şi nu se găsesc bani de prize, de clanţe, de becuri. Ţara asta se duce de râpă pentru că ne credem sofisticaţi, ne jigneşte să facem curăţenie, ordine la nivelul lucrurilor simple. Am intrat la guvernare de ceva vreme. Nu avem nicio scuză. Încă ne mai putem trezi. Cu intenţii şi orgolii, cu răutate şi fudulie, nu se va face treabă. Mor oameni sub guvernarea noastră. Ce ruşine să ne tot găsim scuze. Condoleanţe”, a mai scris Violeta Alexandru pe Facebook. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite