Victor Ponta, atac la Traian Băsescu după condamnarea Ioanei Băsescu: „Cel care nu-şi apără copiii este un sub-om”

Victor Ponta, atac la Traian Băsescu după condamnarea Ioanei Băsescu: „Cel care nu-şi apără copiii este un sub-om”

FOTO: Facebook/ Victor Ponta

Victor Ponta îl critică pe fostul preşedinte Traian Băsescu pentru lipsa de reacţie în cazul condamnării fiicei sale, Ioana Băsescu, în dosarul privind campania electorală din 2009.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat joi seara, în cadrul unei emisiuni de la Aleph News, despre condamnarea la închisoare cu executare a Ioanei Băsescu şi a fostului ministru Elena Udrea, Victor Ponta l-a catalogat pe Băsescu „sub-om”, pentru că nu şi-a apărat copilul.

„Eu am trei copii. Cel care nu-şi apără copii este un sub-om”, a spus Ponta, referindu-se la faptul că fostul preşedinte nu a avut nicio ieşire publică după pronunţarea sentinţei în primă instanţă.

Victor Ponta a mai spus că nu i se pare normal că „am ajuns să condamnăm în 2021 pe cineva pentru fapte din 2009” şi a făcut o comparaţie cu ceea ce se întâmplă în America.

„Pe Ivanka Trump nu cred că o vor condamna vreodată. Nu cred că în America îi va face cineva dosar fiicei preşedintelui”, a mai spus acesta.

Fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu, Ioana, a fost condamnată, în 2 martie, de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti la 5 ani de închisoare, în dosarul privind campania electorală din 2009. În acelaşi dosar, fostul ministru Ioana Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare.

VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările