Un angajat ASSMB condamnat pentru tentativă de omor, pe lista USR-PLUS pentru consiliile de administraţie ale spitalelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Mobil de la Leţcani

Potrivit ziarului Gândul, printre oamenii pe care Horia Tomescu i-ar vrea în consiliile de administraţie ale spitalelor se numără şi Răzvan Marian Apostol, care ar fi fost condamnat în anul 2004 pentru tentativă de omor.

Proiectul de buget al Primăriei Bucureşti a fost blocat, după ce consilierii USR-PLUS au refuzat să-l voteze. Potrivit surselor publicaţiei citate, motivul este acela că primarul refuză să-i dea dreptul la semnătură lui Horia Tomescu în privinţa spitalelor.

Ziarul Gândul relatează că Răzvan Marian Apostol şi-ar fi atacat iubita în anul 2004, atunci când avea 20 de ani. Jandarmii ar fi reuşit să-l imobilizeze, iar fosta sa iubită ar fi ajuns la Spitalul Militar Central, unde a fost operată de urgenţă. 

Întrebat de jurnalişti dacă el este cel despre care a relatat presa în anul 2004 că şi-a atacat iubita, Răzvan Marian Apostol ar fi răspuns „Acum sunt un alt om”.

Potrivit surselor, Apostol a ajuns la Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, unde a fost numit şef serviciu la câţiva ani după ce şi-ar fi terminat de ispăşit pedeapsa.

Proiectul de buget al Primăriei Capitalei a fost respins miercuri, după ce nu a fost votat de consilierii USR-PLUS. Nicuşor Dan s-a declarat nemulţumit că partidul nu şi-a lăsat consilierii să voteze şi a afirmat că aşteaptă de la nemulţumiţi să vină cu propria variantă de buget.

Premierul Florin Cîţu a afirmat, miercuri seară, că nu s-a discutat în coaliţie despre bugetul Capitalei, dar a vorbit cu liderul USR Dan Barna şi au covenit să medieze situaţia, dacă este cazul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite