Ultimele detalii despre starea lui Ciolacu. Care a fost cauza leşinului. Mihai Tudose l-a convins să meargă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru Marcel Ciolacu, microfonul nu a fost un punct de sprijin suficient
Pentru Marcel Ciolacu, microfonul nu a fost un punct de sprijin suficient

Starea de sănătate a liderului PSD Marcel Ciolacu este bună, a anunţat purtătorul de cuvânt al PSD Lucian Romaşcanu. Motivul leşinului: o combinaţie între aerul închis din sala de presă şi tensiunea din ultima vreme provocată de Klaus Iohannis. Ciolacu va fi testat de coronavirus, deşi nu are simptome.

UPDATE Rezultatul testului rapid pentru coronavirus a ieşit negativ pentru Marcel Ciolacu. 

UPDATE Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al PSD: ”Analizele au ieşit bine. Posibil să fie fost o cădere de calciu. Va fi externat în foarete scurt timp. E sănătos”.

Mihai Tudose: ”A refuzat salvarea, simţindu-se bine. Eu i-am spus că după ce am făcut infarct şi m-au resuscitat m-am simţit bine”. 

***

”Analizele au ieşit în regulă. Starea sa este bună. Nu are istoric medical, e un tip robust, sănătos. Sala de presă nu are prea mult aer, plus presiunea din ultimele luni. Probabil va fi testat de corovairus, nu are niciun fel de simptom”, a anunţat purtătorul de cuvânt al PSD Lucian Romaşcanu, care l-a scos vinovat pe preşedintele Klaus Iohannis. 

”Au fost atacuri nedemene, vorbesc de cel al preşedintelui Iohannis legat de trădare. Sper să rămână doar un incident”, a spus Lucian Romaşcanu. 

Paul Stănescu, secretarul general al PSD şi unul dintre apropiaţii lui Marcel Ciolacu, a susţinut, la Antena 3, că liderul PSD a fost afectat de atacul lui Klaus Iohannis, după ce legea privind autonomia ţinutului secuiesc a trecut tacit de Camera Deputaţilor. Iohannis l-a acuzat pe Ciolacu că vrea să vândă Ardealul la unguri după o înţelegere cu liderul maghiar Viktor Orban. Şi Viorica Dăncilă l-a acuzat pe Ciolacu de trădare.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a început să tremure brusc în timpul unei conferinţe de presă. Ciolacu a fost la un pas să se prăbuşească. A avut nevoie de sprijinul unui coleg de partid. A fost chemată ambulanţa la sediul PSD, dar, între timp, Marcel Ciolacu şi-a revenit. A plecat din sediul PSD însoţit de un coleg şi a mers direct la spitalul militar din Capitală.

Momentul în care lui Marcel Ciolacu i se face rău în direct

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite