Udrea îşi atacă colegii de partid: „PDL-iştii şi-au abandonat propriul guvern. Rezultatul s-a văzut: dezastru!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea îşi acuză colegii din PDL că au părăsit guvernul Boc  FOTO Adevarul
Elena Udrea îşi acuză colegii din PDL că au părăsit guvernul Boc  FOTO Adevarul

Elena Udrea îşi atacă dur colegii din PDL, pe care îi acuză că şi-au abandonat propriul partid. Udrea susţine că aceştia au fost preocupaţi de răzbunări mărunte şi tocmai de aceea au dat ocazia USL să atace fostul guvern Boc din toate părţile. Deputatul PDL consideră că, dacă se va merge în acelaşi ritm, „dezastrul" ar putea total pentru PDL.

„PDL-iştii şi-au abandonat propriul guvern. Şi nu de acum, sau de după momentul pierderii guvernării, ci chiar de pe timpul ei. Din frustrare sau din dorinţa de a nu-şi afecta imaginea explicând măsuri economice nepopulare, mulţi colegi au optat pentru varianta negării propriului executiv", a comentat Elena Udrea, pe blogul personal.

Se poate şi mai rău pentru noi decât ce am păţit pe 9 decembrie! (Elena Udrea)


Udrea consideră că situaţia din acest moment a partidului se datorează în special degringoladei începute după alegerile locale. Deputatul PDL atrage însă atenţia că proporţiile „dezastrului" ar putea fi şi mai mari, dacă nu se iau măsuri rapid.

„Dacă şi acum continuăm să ne dezicem de propria guvernare le dau dreptate celor care spun că se poate şi mai rău pentru noi decât ce am păţit pe 9 decembrie!", a punctat Elena Udrea.

Elena Udrea reproşeză şi lipsa de reacţie a liderilor, care au permis USL să atace din toate părţile partidul. „Atacurile mincinoase ale adversarilor au rămas fără răspuns din partea noastră şi au sfârşit prin a deveni adevăruri în mintea alegătorilor. Iar rezultatul s-a văzut: dezastru! Şi acum, când devine tot mai evident pentru tot mai mulţi, că am avut o guvernare responsabilă prin care am reuşit să echilibrăm economia, cu rezultate cu care se laudă chiar Victor Ponta, văd la televizor colegi care nu sunt în stare sa restabilească adevărul, fie pentru că nu ştiu ce a făcut cu adevărat PDL, fie pentru că sunt prea preocupaţi de revanşe şi interese mărunte personale, pentru a-şi apăra partidul şi rezultatele guvernării sale", a afirmat ea.

Chiar dacă partidul se află într-o situaţie dificilă, Elena Udrea a precizat că nu are de gând să candideze la şefia PDL.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite