Udrea, despre interceptările discuţiilor cu Băsescu: „Cât de fraieră mă cred, să-şi închipuie că nu ştiu că sunt ascultată?“

Udrea, despre interceptările discuţiilor cu Băsescu: „Cât de
fraieră mă cred, să-şi închipuie că nu ştiu că sunt ascultată?“

Elena Udrea FOTO Dorin Constanda

Deputatul Elena Udrea a comentat, pe Facebook, ştirile referitoare la interceptările convorbirilor sale cu fostul preşedinte Traian Băsescu şi a sugerat că publicarea acestora ar face parte din „războiul cu şeful SRI, generalul Coldea“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Războiul cu şeful SRI, generalul Coldea, a ajuns la faza pe interceptări! “Pe surse" aflăm că Traian Băsescu ar fi fost înregistrat când vorbea cu mine“, anunţă Udrea, pe Facebook.

„Două lucruri am de comentat:
1) Cât de fraieră mă cred oamenii aceştia să îşi închipuie că nu ştiu că sunt ascultată???
2) Pot spune eu exact ce am vorbit cu Traian Băsescu, nu este nevoie să facă ei un efort de redare  a discuţiei. Mai ales că s-ar putea să nu le iasă exact.
Presupun că urmează faza pe filmări şi, în continuarea celor de la Paris, faza pe fotografii!“, a scris Udrea, pe Facebook.

Ea a mai postat ieri un text pe Facebook în care susţine că şeful SRI Florian Coldea „cere timp pentru a putea să-şi rezolve problemele interne apărute după dezvăluirile pe care le-am făcut“.

Udrea s-a referit la faptul că Florian Coldea i-ar fi cerut şefului Comisiei de control a SRI, Georgian Pop, să amâne audierile în Parlament până când se termină verificările interne.

Citeşte şi:

Elena Udrea: Coldea vrea „să mă rezolve“

Deputatul Elena Udrea a scris, duminică, pe Facebook, că directorul interimar al SRI, Florian Coldea, „cere timp pentru a-şi rezolva problemele“ pentru ca apoi „să o rezolve“ şi pe ea.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările