UDMR a devenit Jobbik-ul României

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vona Gabor a participat nestingherit la marşul secuilor organizat de UDMR, partid parlamentar care a devenit Jobbik-ul României
Vona Gabor a participat nestingherit la marşul secuilor organizat de UDMR, partid parlamentar care a devenit Jobbik-ul României

Vona Gabor a defilat cu mândrie la marşul secuilor organizat duminică în Covasna de UDMR şi CNS. Kelemen Hunor s-a însoţit astfel pe câmpul de luptă al distrugerii României cu Vona Gabor, cel gata de război pentru ca Transilvania să intre sub feuda Ungariei. Care mai e diferenţa dintre cele două partide şi dintre cei doi lideri dacă obiectivele lor sunt aceleaşi? UDMR merită de acum cu prisosinţă titlul glorios de Jobbik al României.

De plângerea mea penală pentru obţinerea statutului de cetăţean indezirabil pentru Vona Gabor nu se mai aude nimic, aşa că liderul Jobbik a putut să participe la marşul anti-România de duminică şi să se laude apoi pe pagina sa de facebook (AICI) cu poze de la eveniment. UDMR, unul din cei doi organizatori, nu pare deranjat de faptul că la eveniment au defilat steagurile Jobbik şi ale HVIM, Mişcarea Tinerilor din cele 64 de Comitate, gruparea paramilitară al cărei lider a fost oprit la graniţa României de curând. 

Degeaba l-am oprit pe Laszlo Toroczkai şi l-am trimis înapoi în Ungaria, dacă susţinătorii săi au defilat cu steagurile negre naziste ale organizaţiei la un marş autorizat să se desfăşoare pe teritoriul României împotriva statului român! De altfel, la marş au vânturat în voie şi steagurile Ungariei şi s-a cântat imnul acestei ţări. Dacă chiar era vorba de o autonomie nevinovată (dacă se pot alătura cei doi termeni), ce caută invocarea Ungariei în acest proces? E clar că extremiştii maghiari nici măcar nu îşi mai ascund subordonarea către Budapesta şi faptul că execută întru totul politica murdară a Ungariei de distrugere a statului român!

Toate organizaţiile maghiare au luat-o pe calea extremistă şi sunt la întrecerea socialistă care raportează mai multă autonomie şi încrâncenare anti-românească la hectar. Cred că este timpul să ne gândim serios la interzicerea acestor organizaţii, fie ele politice sau nu, pentru că au devenit cuiburi ale Budapestei, manevrate într-o singură direcţie: distrugerea statului unitar naţional român!

De aceea îmi permit să afirm că între UDMR şi Jobbik nu mai e nicio diferenţă, nici între Kelemen Hunor şi Vona Gabor. Au aceleaşi idealuri şi îi animă aceeaşi luptă împotriva României.  UDMR a anunţat de altfel că va depune în Parlamentul României, cel care trebuie să vegheze asupra respectării legii şi a Constituţiei, un proiect de lege pentru autonomie teritorială. Cu ce este acest gest diferit de declaraţia potenţială de război lansată astă-vară de Vona Gabor sau de solicitarea protectoratului Ungariei asupra Transilvaniei cerut cu atâta inocenţă securistă de Laszlo Tokes?

Am depus de aceea o plângere penală la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împotriva organizatorilor marşului secuilor şi sper ca măcar această iniţiativă să nu dispară fără urmă ca şi cea împotriva lui Vona Gabor. În demersul meu am identificat mai multe acte împotriva legii săvârşite de organizatorii marşului: acţiuni împotriva ordinii constituţionale, prevăzute şi pedepsite de art.166^1 cod penal, instigare la discriminare, prevăzută şi pedepsită de art.317 cod penal şi instigare publică şi apologia infracţiunilor, prevăzută şi pedepsită de art.324 cod penal.

Nu există la această oră nicio organizaţie maghiară din România cu care să se poată vorbi normal şi care să lupte pentru binele cetăţenilor români indiferent de etnie, pentru că problemele noastre sunt comune. Toate organizaţiile maghiare au luat-o pe calea extremistă şi sunt la întrecerea socialistă care raportează mai multă autonomie şi încrâncenare anti-românească la hectar. Cred că este timpul să ne gândim serios la interzicerea acestor organizaţii, fie ele politice sau nu, pentru că au devenit cuiburi ale Budapestei, manevrate într-o singură direcţie: distrugerea statului unitar naţional român!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite