Tudose: Aşteptăm răspuns de la Bruxelles înainte de a trimite proiectul privind Fondul Suveran de Investiţii în Parlament

Tudose: Aşteptăm răspuns de la Bruxelles înainte de a trimite proiectul privind Fondul Suveran de Investiţii în Parlament

FOTO Gov.ro

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat marţi că Guvernul aşteaptă aprobarea de la Bruxelles în ceea ce priveşte proiectul de lege pentru înfiinţarea Fondului Suveran de Investiţii înainte de a-l trimite Parlamentului pentru dezbatere.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Ministerul de Finanţe a întreprins demersurile pentru aprobarea de la Bruxelles. Vorbim la general despre Bruxelles, de toate instituţiile financiare de acolo. Aşteptăm răspunsul. Termenul este în jur de 60 de zile. Este o condiţie obligatorie pentru că altfel ne bagă pe deficit. Nu vom sta însă degeaba să aşteptăm răspunsul de la Bruxelles. În septembrie o să mai avem discuţie cu colegii şi la nivel politic, cu partidul, şi îl vom trimite la Parlament", a declarat Mihai Tudose, la România TV.
 
El a amintit că proiectul de lege privind înfiinţarea Fondului Suveran de Investiţii a fost aprobat în iulie, în prima şedinţă a Guvernului pe care îl conduce, şi apoi trimis Ministerului de Finanţe, în subordinea căruia va funcţiona, şi instituţiilor europene de la Bruxelles.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările