Traian Băsescu, fotografii în ţinută de comandant de navă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte Traian Băsescu şi-a schimbat fotografia de profil de pe pagina sa de Facebook cu o o poză veche, de pe vremea când era comandant de navă.

„Să ne trăieşti căpitane!“, „Să ne trăieşti comandante“, „Un adevărat lup de mare“, „O uniformă superbă. Să o purtaţi sănătos mulţi ani!“, „Mult respect domnule preşedinte - comandant!“, „Aşa mi-ar plăcea să-l văd de acum, în ţinuta aceasta“, „Te regretăm, marinare!“, sunt o parte din mesajele pozitive postate de fanii fostului preşedinte. Nu toate comentariile au o tentă pozitivă. „Flota, flota, unde este flota?“, îl întreabă un internaut.

Într-un interviu pentru postul de televiziune Realitatea Tv, preşedintele Traian Băsescu declara în urmă cu două luni că după ce va termina mandatul său, probabil, va face o vizită pe nava Biruinţa care în aceste moment se află în Golful Mexic şi este transformată în rafinărie plutitoare. „Acea navă şi acum pluteşte. Sigur, nu este în exploatare. Este transformată în rafinărie plutitoare, în Golful mexic. Probabil că după ce îmi termin mandatul, o să mă duc să fac o vizită“, spunea Traian Băsescu.

Traian Băsescu FOTO Facebook

basescu marinar
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite