Târziu (AUR): „A venit momentul să zburdaţi vesel în lumea fantasmelor, lumea lui Superman şi a personajelor din desene animate din care faceţi parte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Târziu/ Facebook

Claudiu Târziu , copreşedinte AUR, l-a numit pe Florin Cîţu “megaloman iresponsabil”, criticând afirmaţiile premierului în legătură cu orietarea extremistă a formaţiunii.

Cine sunt extremiştii, noi care ne batem pentru drepturile românilor şi pentru legi sau cineva care face segregare pe motive medicale? Cine aruncă ţara în haos? Cei din cauza cărora ne mor apropiaţii în spitale? Cîţu şi Iohannis sunt responsabili pentru haos. De unul scăpăm astăzi, de celălalt pregătiţi-vă. Dvs, cei de la PSD, poate daţi o mana de ajutor”, a spus copreşedintele AUR.

„Jucăm într-o piesă de teatru absurd cu contribuţia PSD, pentru că acest guvern trebuia demis acum o lună. Acest Guvern nu mai are încrederea românilor pentru că şi-a modificat componenţa politică iniţială. Parlamentul a investit un alt cabinet decât acesta prezent aici. Acest Guvern a fost ţinut în viaţă de nişte sfori deşirate ale unor calcule politice meschine. (..) A sosit momentul să vă eliberăm de povara unei sarcini pe care aţi dovedit că nu o puteţi duce, a venit momentul să zburdaţi vesel în lumea fantasmelor, lumea lui Superman şi a personajelor din desene animate din care faceţi parte”, a completat Claudiu Târziu.

Copreşedintele formaţiunii, George Simion, a refuzat să susţină un discurs la tribuna Parlamentului, însă anterior începerii şedinţei l-a şicanat pe Florin Cîţu, numindu-l „corupt”, „papagal” şi „marionetă”.

AUR a anunţat că va vota la vedere moţiunea PSD. Anterior, alături de USR, AUR a depus o altă moţiune, blocată de o sesizare la CCR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite