Tăriceanu îşi continuă rafala împotriva lui Dăncilă la conferinţa femeilor ALDE: A dat dovadă de nerozie

Tăriceanu îşi continuă rafala împotriva lui Dăncilă la conferinţa femeilor ALDE: A dat dovadă de nerozie

„Puternici împreună” scria pe panoul din faţa căruia cei doi îşi dădeau mâna în iunie la Congresul PSD FOTO Mediafax Alexandru Dobre

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, spune că partidul a vrut să rămână în relaţii civilizate cu PSD după ieşirea de la guvernare, însă atitudinea social-democraţilor de a încerca "o destructurare" a ALDE i-a ambiţionat pe parlamentarii acestei formaţiuni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prezent sâmbătă la Sibiu, Călin Popescu Tăriceanu a acuzat „o încercare disperată de a destructura partidul”, încercare despre susţine că a eşuat şi s-a întors împotriva celor care au iniţiat-o.
 
„Această încercare a eşuat. Nu numai că a eşuat, dar în final s-a întors împotriva iniţiatorilor încercării de destructurare ALDE, pentru că Dăncilă cu mintea ei şi cu ajutorul consilierilor a procedat în aşa manieră încât a reuşit să ne ostilizeze la maxim, în condiţiile în care, când ne-am spus la revedere pe 26 august, am convenit să rămână între noi o relaţie civilizată. (...) Rezultatul a fost o ostilizare totală şi o ambiţionare a tuturor colegilor noştri parlamentari de a vedea cu orice chip căzut Guvernul Dăncilă şi am reuşit. Poate să ne mulţumească doamna Dăncilă pentru că nerozia de care a dat dovadă s-a întors împotriva ei şi visul de a rămâne prim ministru în continuare s-a dus pe apa sâmbetei", a afirmat liderul ALDE, în discursul ţinut la Sibiu, la conferinţa femeilor membre ALDE.
 
El a spus că acei membri ALDE care au ales să rămână alături de PSD după ce democrat-liberalii s-au retras de la guvernare „nu s-au ales decât cu buza umflată, nu au ajuns nici miniştri, în schimb au ajuns să se compromită politic".
 
Tăriceanu a mai spus că nu îi este „ruşine absolut deloc că am fost la guvernare cu PSD-ul”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: