Tăriceanu: vă felicit că în partid nu a aterizat şi doamna Bahmuţeanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu se alătură grupului de liberali care contestă acceptarea în partid a lui Honorius Prigoană. Acesta le-a spus tinerilor liberali că este un mare noroc că nu a venit şi Adriana Bahmuţeanu, odată cu Honorius în partid. În presă s-a speculat că următoarea mişcare a liberalilor ar fi cooptarea lui Silviu Prigoană.

"La noi în partid se întâmplă şi lucruri ciudate, uşor surprinzătoare. Zilele trecute ne-am trezit cu beizadea Prigoană în partid şi vreau să vă felicit că în partid nu a aterizat şi doamna Bahmuţeanu. Probabil că asta este o dovadă că femeile liberale au mai mare capacitate de analiză şi de selecţie", a declarat Tăriceanu, la şcoala de vară a PNL. 

Reacţia lui Tăriceanu nu este singulară. Ludovic Orban a avut o ieşire publică în care a criticat decizia forurilor de conducere care l-au acceptat în partid pe fiul lui Silviu Prigoană, Honorius. 

În presă s-a speculat o trecere a lui Silviu Prigoană în PNL. Acesta şi-a dat demisia din PDL, iar în acest moment nu are nicio apartenenţă politică. 

Silviu Prigoană a candidat la alegerile locale din Capitală din partea PDL. El a ocupat funcţia de prim-vicepreşedinte al democrat-liberalilor până la momentul demisiei. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite