Surse: Scandal la şedinţa conducerii PNL. Rareş Bogdan, Boc, Sighiartău, Roman, atacuri în rafală: „Domnule Orban, aţi vândut partidul!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
OTO Mediafax / Andreea Alexandru
OTO Mediafax / Andreea Alexandru

Şedinţa de BPN a PNL în care trebuie să se valideze lista de miniştri s-a lăsat cu scandal, lui Orban fiindu-i reproşat că a vândut partidul. Printre cei care au ieşit la atac au fost Emil Boc, Robert Sighiartău, Florin Roman, dar şi Rareş Bogdan, potrivit unor surse politice.

„Domnule Orban, aţi vândut partidul. Voi face turul României pentru a le spune primarilor ca le-aţi vândut partidul pentru funcţia de preşedinte”, i-a transmis Florin Roman, potrivit unor surse participante. Apoi, a continuat:  „Să nu ma mai ameninţati prin interpuşi interlopi de lângă dvs”.

Emil Boc i-a reproşat că vrea să reformeze România prin sistemul de protecţie socială, nu aşa cum a promis, prin fonduri europene .„Sunt extem de dezamăgit. Nu voi vota. Modalitatea in care s-a ajuns aici a fost total nedemocratic. E anormal sa aflam numele miniştrilor de la TV”, i-a reproşat Rareş Bogdan.

Printre cei mai vehemenţi a fost secretarul general, Robert Sighiartău: „PNL nu va putea livra proiecte, PNL se va ocupa de electorii altor partide. Am încredere ca aşa cum a mai făcut, PNL va trece şi peste acest vremuri grele. De când sunt eu în PNL, acest partid nu a negociat mai prost”, a subliniat Sighiartău, care a spus că nu va vota lista, deşi îl respectă pe Cîţu

„Ministerul Dezvoltării trebuie luat pentru partid, nu pentru oameni”, i-a mai transmis Rareş Bogdan, cu referire că intenţionat a renunţat la minister.

Citeşte şi:

PNL a validat lista miniştrilor din guvernul Cîţu, după o şedinţă cu scandal. Care e componenţa finală a noului guvern.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite