Surse: Dispută între Mara Mareş şi Cristian Buşoi în şedinţa PNL. Care e miza

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mara Mareş
Mara Mareş

Preşedintele TNL, Mara Mareş, a cerut în şedinţa conducerii PNL, ca liderului organizaţiei Bucureşti, Cristian Buşoi, să nu se mai amestece în treburile tinerilor liberali, susţin surse politice pentru Adevărul. Miza: Cristian Buşoi ar vrea schimbarea lui Stelian Bujduveanu, unul dintre apropiaţii lui Orban, de la şefia TNL Bucureşti. Buşoi şi Orban nu sunt în cele mai calde relaţii.

„Domnul Buşoi a convocat şedinţa TNL Bucureşti, probabil vrea să conducă şi această filială. Poate domnul Buşoi consideră că nu a făcut destulă treabă la seniori, dar ar fi mai bine să îşi vadă de ale lui”, a spus Mara Mareş, luni, în şedinţa conducerii PNL. 

Potrivit unor surse politice, Cristian Buşoi a convocat şedinţa TNL Bucureşti cu scopul de a-l schimba din funcţia de preşedinte pe Stelina Bujduveanu, unul dintre apropiaţii liderului PNL Ludovic Orban. 

În urmă cu două luni, Adevărul a scris că Florin Alexe, liderul PNL Sector 3, aflat la un pas de excludere după ce s-a aliat cu primarul PSD al Sectorului 3, Robert Negoiţă, l-a dat afară din filială pe Stelian Bujduveanu, unul dintre cei mai vocali opozanţi ai Gabrielei Firea în Consiliul General. Florin Alexe este prieten la cataramă cu Robert Negoiţă, naşul Gabrielei Firea, primarul Capitalei. Alexe a fost propus pentru exlcudere de Ludovic Orban, cel care îl susţine pe Bujduveanu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite