Surse: Daniela Nicolescu, unul dintre sponsorii PNL, răsplătită cu loc eligibil la parlamentare în Capitală. Fiul său e consilier la Guvern

Surse: Daniela Nicolescu, unul dintre sponsorii PNL, răsplătită cu loc eligibil la parlamentare în Capitală. Fiul său e consilier la Guvern

Daniela Nicolescu Foto Facebook

Daniela Nicolescu, secretar de stat în Ministerul Economiei, va ocupa un loc eligibil pe lista PNL Bucureşti pentru Camera Deputaţilor, susţin surse liberale pentru Adevărul. Fiul său este consilier de stat al premierului Orban. Familia Nicolescu a sponsorizat masiv campania electorală a preşedintelui Klaus Iohannis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Daniela Nicolescu este şi prim-vicepreşedinte PNL Sector 6, organizaţie condusă de Ciprian Ciucu, primarul ales al acestui sector al Capitalei.
 
Nicolescu şi fiul său, Radu, au sponsorizat prin anunţuri plătite pe Facebook campania electorală a lui Iohannis în 2019, prin intermediul firmei de IT Etis Design, înfiinţată de mamă şi fiu în 2008. Etis Design a mai sponsorizat şi pagina de Facebook a lui Ionel Dancă, care conduce cancelaria premierului Orban şi este practic şeful direct al lui Radu Nicolescu.
 
Potrivit relatărilor din presă din decembrie 2019, Etis Design a cheltuit cel puţin 25.000 de lei în ultimele luni ale anului trecut, în postări ale filialelor PNL din Bucureşti, Vrancea, Bacău, Neamţ, Botoşani, Prahova, Vaslui sau Buzău.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările