SURSE Ciucă nu are în plan o remaniere. Evaluarea, făcută de premier după şase luni de guvernare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Nicolae Ciucă nu va face nicio remaniere guvernamentală în următoarea perioadă, susţin surse din Coaliţie pentru „Adevărul”. De altfel, o evaluare a performanţei miniştrilor ar urma să aibă după primele şase luni de guvernare, cel mai probabil în prima parte a lunii iunie.

Surse din Coaliţie au declarat pentru „Adevărul” că Nicolae Ciucă le-a trasmis că nu are de gând să facă nicio remaniere guvernamentală în următoarea perioadă. O evaluare a miniştrilor ar urma să aibă loc însă după împlinirea a şase luni de guvernare, ceea ce înseamnă 25 mai. Surse din PNL şi PSD susţin că cel mai probabil o evaluare a miniştrilor va avea loc la începutul lunii iunie, pentru că ulterior Guvernul va fi preocupat din nou de îndeplinirea tuturor ţintelor rămase din Programul Naţional de Redresareşi Rezilienţă. 

La rândul lor, surse guvernamentale susţin că o evaluare va fi făcută peste două luni, când se împlinesc cele şase luni,

Discuţiile despre o posibilă remanieră au fost aduse în atenţia publică de liberalii, Florin Cîţu fiind cel care a solicitat o evaluare a activităţii miniştrilor. Însă evaluarea acestora a rămas fără rezultat, nefiind clar ce anume au putut stabili liderii Coaliţiei în ceea ce priveşte performanţa miniştrilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite