Stroe: PNL e un garant că nu se modifică cota unică de impozitare şi nu sunt supraimpozitate companiile. 400 de milioane de euro merg la IMM-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL FOTO Inquam Photos
Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL FOTO Inquam Photos

Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a subliniat că partidul său rămâne un garant al faptului că nu are loc modificarea cotei unice d eimpozitare sau că vor fi supraimpozitate companiile. Mai mult, Stroe a explicat faptul că PNL rămâne alături de întreprindererile mici şi mijlocii, fiind direcţionate 400 de milioane de euro către acestea.

„Suntem şi rămânem alături de întreprinderile mici şi mijlocii. Vrem să le promovăm şi să investim cât mai mult în mediul de afaceri. Trebuie să vorbim mai mult despre investiţii şi mai puţin despre noi taxe.

400 de milioane de euro merg în sprijinul IMM-urilor afectate de pandemie. Banii ajung pentru 5200 de întreprinderi mici şi mijlocii. Măsura a fost decisă în şedinţa de Guvern de ieri şi include acordarea de granturi pentru: 1) investiţii necesare capacităţilor de prestare de servicii şi

2) pentru investiţii ce vor merge în retehnologizare.”, a scris pe pagina sa de Facebook Ionuţ Stroe. 

Reprezentantul PNL a subliniat că formaţiunea sa va apăra principiile liberale:  „Ştim că mediul de afaceri stă ca pe ghimpi în aceste zile când se discută despre modificări fiscale. Ştim şi că mediul de business preţuieşte predictibilitatea şi stabilitatea. De aceea, PNL va fi un garant că nu se va modifica nici cota unică de impozitare şi nici nu vom supraimpozita companiile. În criză, şocurile fiscale pot dăuna grav şi pot crea o furtună şi mai mare. Prin măsura adoptată ieri de Guvernul condus de Nicolae Ciucă pentru granturile IMM arătăm că PNL va susţine mereu companiile care generează locuri de muncă şi care dezvoltă economia”, a completat Ionuţ Stroe.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite