Start de „mercato“ în PSD: „Ne pregătim să primim în rândul nostru între 8 şi 11 parlamentari din alte partide“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codrin Ştefănescu
Codrin Ştefănescu

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, pentru Agerpres, că social-democraţii se pregătesc să primească în rândul lor "între 8 şi 11 parlamentari din alte partide". Patru deputaţi PSD s-au înscris în partidul lui Victor Ponta în ultimele două zile.

"Ne aşteptam la numele astea care s-au vehiculat, plecările, eram pregătiţi. Puţinele plecări din PSD erau luate în calcul de către noi. Am ştiut de la început, toţi colegii, că, după încercarea de puci eşuată de acum câteva luni de zile, unii dintre colegii care stau cu urechea aplecată mai în exteriorul partidului decât în interior vor primi 'verde' pentru a întări partiduleţul de buzunar condus de cel care ne-a trădat cel mai mult şi al cărui nume nici nu vreau să-l rostesc. Asta e calea pe care au ales-o, dacă adversarii noştri îşi închipuie că vom pierde majoritatea după aceste mişcări pe care le-au făcut, toate concentrate, se înşală, pentru că noi deja ne pregătim să primim în rândul nostru între 8 şi 11 parlamentari din alte partide în această perioadă, vorbesc de senatori şi deputaţi", a afirmat Ştefănescu, pentru Agerpres. 

Deputatul Corina Bogaciu, apropiată de Gabriela Firea, s-a înscris vineri în Pro România, după ce la finalul anului trecut demisionase din PSD. Tot vineri, Oana Silvia Vlăducă, deputat PSD de Dâmboviţa, apropiată de Adrian Ţuţuianu, a părăsit PSD pentru Pro România. Fostul premier MIhai Tudose şi deputatul Georgian Pop au trecut şi ei la ProRomânia. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite