Sondaj. PNL, primul loc ca intenţie de vot pentru parlamentare. Ce partid se află la mică distanţă de liberali

Sondaj. PNL, primul loc ca intenţie de vot pentru parlamentare. Ce partid se află la mică distanţă de liberali

Liberalii se menţin pe primul loc. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

PNL se clasează în continuare pe primul loc în ceea ce priveşte intenţia de vot pentru parlamentare, arată o cercetare sociologică a Socio Data, fiind urmaţi la mică distanţă de PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

PNL se menţine la pe primul loc în ceea ce priveşte intenţia de vot pentru parlamentare, 28% dintre respondenţii unei cercetări sociologice efectuate de Socio Data alegând să-i susţină pe liberali. Liberalii au pierdut patru procente de la precedenta cercetare a companiei care a realizat sondajul. 

Locul al doilea în ceea ce priveşte intenţia de vot este ocupat de PSD, cu o intenţie de vot de 25%, faţă de 26% cât aveau social-democraţii la precedenta cercetare. 
 
Al treilea loc e ocupat de USR-PLUS, cu o intenţie de vot de 22%, în timp ce Partidul pro România ar reuşi să strângă 9%. ALDE nu ar mai prinde Parlamentul, în condiţiile în care intenţia de vot pentru aceştia e de 4%. În schimb, atât PMP, cât şi UDMR, ar reuşi să intre în Parlament, în condiţiile în care intenţia de vot e de 5%. 
 
Sondajul a fost realizat pe 1.070 de subiecţi, în intervalul 16-20 septembrie, prin metoda CATI, fiind acceptată o eroare maximă tolerată de -/+3%.
 
   

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările