Reacţia PLUS la atacurile lui Ponta asupra lui Cioloş: Când n-ajungi la struguri pentru că statura publică nu-ţi mai permite, spui că-s acri

Reacţia PLUS la atacurile lui Ponta asupra lui Cioloş: Când n-ajungi la struguri pentru că statura publică nu-ţi mai permite, spui că-s acri

Dragos Tudorache - FOTO Eduard Enea

Dragoş Tudorache, co-preşedinte al delegaţiei USR-PLUS din Parlamentul European şi fost ministru de Interne, îi răspunde lui Victor Ponta, care l-a acuzat pe Dacian Cioloş că reprezintă interesele Franţei la Bruxelles. „Înseamnă că înţelegi politica doar de la Prut până la Nădlac”, afirmă Tudorache pe Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Când n-ajungi la struguri pentru că statura publică nu-ţi mai permite, spui că-s acri şi sigur îi culege altcineva cu mâini străine. Aşa şi Victor Ponta.

Când europarlamentarii lui Ponta sunt în cel de-al doilea grup ca mărime din Parlamentul European, iar primul grup este PPE, să spui că din cauza celui de-al treilea grup nu a fost numit şi un est-european în poziţii-cheie ale Uniunii Europene înseamnă să înţelegi politica doar de la Prut până la Nădlac”, a afirmat Dragoş Tudorache pe Facebook.
 
Liderul Pro România, Victor Ponta, a afirmat ieri că liderul PLUS, Dacian Cioloş, e mai interesat în negocierile sale de interesele Franţei decât de ale României.

„Nu este de râs - este de plâns! Dacian Cioloş a negociat şi luptat (ca de obicei) pentru ţara lui - Franţa! Problema noastră este cine negociează şi cine se luptă pentru România”, acuza ieri Ponta.
 
Atacul acestuia din urmă vine în contextul în care Dacian Cioloş a blocat accesul europarlamentarilor Pro România în Renew Europe, grup creat la iniţiativa preşedintelui francez Emmanuel Macron.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările