PSD şi-a reprogramat Congresul pe 21 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu va candida pentru şefia partidului  Inquam Photos / George Calin
Marcel Ciolacu va candida pentru şefia partidului  Inquam Photos / George Calin

PSD a decis marţi că Congresul partidului va avea loc pe 21 martie. Evenimentul trebuia să se desfăşoare sâmbăta trecută, pe 29 februarie, însă social-democraţii au amânat de frica coronavirusului.

PSD a reprogramat Congresul pe 21 martie, a anunţat marţi seară Marcel Ciolacu, după ce, săptămâna trecută, social-democraţii amânau evenimentul după ce se confirmase primul caz de coronavirus în România. Anunţul vine şi în contextul în care Ciolacu explica luni că e posibil ca evenimentul să fie organizat online în cazul în care criza coronavirus se prelungeşte. Azi a fost confirmat al patrulea român infectat.

Întrebat cum comentează afirmaţia PNL care susţine că PSD a amânat Congresul nu din cauza coronavirusului, ci pentru că este o luptă în interiorul formaţiunii pentru funcţii, liderul interimar al PSD a respins acuzaţia.  
 
„Nu mă interesează ce spun liberalii. Nu sunt tensiuni. Cum să fie tensiuni când eram singurul candidat?  Eu eram unicul candidat şi eu veneam cu o echipă. Unde sunt tensiunile? Este echipa făcută de cel care candidează la preşedinte. Echipa tot eu o fac. Domnul Orban are o mare problemă, să rezolve problemele de criză politică în care suntem”, a precziat Marcel Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite