PSD acuză Guvernul PNL că pregăteşte majorarea TVA

PSD acuză Guvernul PNL că pregăteşte majorarea TVA

FOTO Shutterstock

PSD acuză PNL că nu respectă Legea nr. 500/2002 şi nu prezintă bugetul pe anul următor înainte de alegeri, susţinând că astfel Executivul vrea să ascundă intenţia de majorare a TVA.

Ştiri pe aceeaşi temă

”PNL nu respectă Legea nr. 500/2002 şi nu prezintă bugetul pe anul următor înainte de alegeri! Conform economiştilor uneia dintre cele mai mari bănci din România, pentru a acoperi găurile din buget, Guvernul ar merge mai degrabă pe majorarea TVA, pentru că măsura s-ar putea aplica rapid şi ar avea un efect imediat, întrucât TVA e cel mai uşor de colectat”, afirmă social-democraţii, potrivit news.ro.
 
Ei afirmă că, potrivit legii, cel mai târziu la 15 octombrie Legea bugetului de stat pe anul viitor trebuie supusă dezbaterii şi adoptării Parlamentului.
 
”Majorarea TVA s-ar vedea însă în proiectul de buget. De aceea PNL nu respectă Legea nr. 500/2002 şi nu prezintă bugetul pe anul următor înainte de alegeri! Pentru ca românii să nu vadă ce îi aşteaptă dacă PNL rămâne la guvernare”, susţine PSD.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările