Prima reacţie a lui Dragnea după disputele din CEx: Va exista un vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timpul şedinţei CEx, preşedintele PSD Liviu Dragnea a ieşit puţin din sală, suficient cât să transmită că războiul din partid se va tranşa printr-un vot. Potrivit unor surse politice, Dragnea are o majoritate lejeră în CEx.

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit astăzi pentru a tranşa disputele apărute în partid ca urmare a scrisorii în care este cerută demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Ambele tabere au purtat negocieri dure pentru a-şi asigura un sprijinul a cât mai multe organizaţii.

În CEx, vicepremierul Paul Stănescu i-a reproşat lui Liviu Dragnea că nu a venit până acum cu un proiect legislativ privind amnistia şi graţierea, mai ales că ne aflăm în an Centenar, când statul ar trebui să dea dovadă de clemenţă, susţin surse politice pentru Adevărul. De altfel, Paul Stănescu a cerut şi în scrisoarea anti-Dragnea o lege a amnistiei şi graţierii. Dragnea a vorbit doar la modul general despre modificările din Justiţie.

Potrivit surselor din interiorul partidului, Gabriela Firea a fost singura care i-a cerut concret, demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului. În rest, Paul Stănescu i-a reproşat lui Dragnea că nu a venit cu un proiect legislativ privind amnistia şi graţierea, în timp ce Adrian Ţuţuianu a prezentat un sondaj de opinie, fără să spună cine l-a făcut, în care PSD era cotat sub 30%.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite