Preşedintele PSD numeşte PNL „hoit politic”: „Florine, Superman, ai căzut în cap. Ai eşuat big time“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Inquam (Arhiva)
Foto Inquam (Arhiva)

Marcel Ciolacu susţine că Florin Cîţu a fost ales preşedinte peste un „hoit politic” şi l-a acuzat de slabă guvernare, amintind episodul în care premierul nu a ştiut preţul pâinii. „Am înţeles cu toţii că nu ştiţi cât costă pâinea, pentru că nu consumaţi. Între noi fie vorba, chiar sunt curios ce consumaţi dvs. Poate ne spuneţi azi”, a spus Ciolacu.

"Dvs trebuie să plecaţi azi, pentru că nici măcar n-aţi început să guvernaţi. Nouă luni v-aţi bătut ca chiorii pentru şefia PNL. Şi Astăzi aţi ajuns şef peste un hoit politic. PNL a ajuns să miroasă a PNŢCD. Dar asta e problema voastră! Problema noastră şi a românilor este că aţi distrus ţara în lupta voastră absurdă pentru ciolan! Acest sistem patronat de PNL a omorât oameni nevinovaţi! Statul a eşuat pentru că românii au ajuns să se teamă de lucrurile care ar trebui să-i salveze! Românilor le este frică să mai meargă la spital! Aici aţi adus statul, domnilor Iohannis şi Cîţu! Guvernarea voastră a eşuat! Voi sunteţi reprezentanţii statului. Voi trebuia să aveţi grijă de români. Voi aţi eşuat! Tu – Florin Cîţu, ai eşuat big time! Florine, Superman, ai căzut în cap! Zboară acasă!", a spus Marcel Ciolacu.

Moţiunea depusă de PSD este votată marţi, reprezentanţii formaţiunii anunţând că vor vota la vedere. La fel vor vota şi parlamentarii AUR şi USR, potrivit anunţurilor făcute de partide.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite