Premierul Viorica Dăncilă va efectua, în perioada 1-2 mai, o vizită în Polonia

Premierul Viorica Dăncilă va efectua, în perioada 1-2 mai, o vizită în Polonia

Viorica Dăncilă                                          FOTO: gov.ro

Prim-ministrul Viorica Dăncilă va efectua, în perioada 1-2 mai, o vizită în Republica Polonă, în cursul căreia va participa la Conferinţa şefilor de guvern ai statelor din Europa Centrală şi de Est care au aderat la Uniunea Europeană după 2004 şi la Marşul Internaţional al Vieţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 1 mai, premierul Viorica Dăncilă va participa la Conferinţa şefilor de guvern ai statelor din Europa Centrală şi de Est care au aderat la Uniunea Europeană după 2004, organizată la Varşovia. La Conferinţă vor fi prezenţi prim-miniştri din Bulgaria, Cehia, Croaţia, Estonia, Letonia, Lituania, Malta, Slovacia şi Ungaria, anunţă Guvernul.

Cel de-al doilea segment al vizitei se va desfăşura în data de 2 mai şi constă în participarea prim-ministrului României la Marşul Internaţional al Vieţii, eveniment educaţional anual care presupune parcurgerea pe jos a distanţei de la Auschwitz la Birkenau.

De asemenea, premierul va participa la Ceremonia comemorativă de la Birkenau, alături de lideri ai comunităţii internaţionale, oficiali guvernamentali, reprezentanţi ai cultelor religioase, organizaţii de studenţi şi copii.

Alături de delegaţia oficială română prezentă la Auschwitz-Birkenau, vor mai participa la acest eveniment David Saranga, ambasadorul Statului Israel în România, precum şi Tova Ben Nun-Cherbis, preşedinte şi fondator al Complexului Educaţional Lauder-Reut, împreună cu un grup de copii din România.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările