PNL începe negocierile pentru depunerea moţiunii de cenzură. Cine se va ocupa de strângerea unei majorităţi pentru dărâmarea Guvernului Tudose

PNL începe negocierile pentru depunerea moţiunii de cenzură. Cine se va ocupa de strângerea unei majorităţi pentru dărâmarea Guvernului Tudose

Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, luni seară, că formaţiunea sa a stabilit persoanele care ar urma să negocieze cu celelate partide susţinerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Tudose.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Urmează să depunem o moţiune de cenzură. Ordonanţa care a răvăşit sistemul fiscal din România, care pune în pericol dezvoltarea economică a României, care creează un haos în toate domeniile stau la baza acestei moţiuni de cenzură“, a declarat Ludovic Orban. 
 
Preşedintele PNL a anunţat cine vor fi cei trei lideri din partid care se vor ocupa de negocierile cu parlamentarii din alte partide. „Grupul de lucru politic e format din Raluca Turcan, Iulian Dumitrescu şi Ilie Bolojan. Mandatul e de a purta negocieri cu toate partidele parlamentare şi cu toate grupurile politice, mai puţin PSD“, a mai spus Orban. 
 
Şeful liberalilor va fi plecat pentru o săptămână în Statele Unite ale Americii unde se va întâlni cu mai mulţi oficiali americani. Acesta e însoţit de Robert Sighiartău (secretar general al PNL), Ben Oni Ardelean şi Viorel Badea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările