Partidul lui Dan Voiculescu intră la guvernare. Cine sunt noii oameni numiţi la nivelul Cabinetului Ciucă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Nicolae Ciucă FOTO Facebook
Premierul Nicolae Ciucă FOTO Facebook

Doina Pârcălabu, fost preşedinte al Casei Naţionale de pensii şi membru PPU-SL, a fost numită secretar de stat al Ministerului Familiei, condus de Gabriela Firea. O altă numire de apropiat al formaţiunii fondate de Dan Voiculescu este Teodor Dulceaţă

Doina Pârcălabu, fost preşedinte al Casei Nationale de Pensii şi membru al PPU-SL (partidul fondat de Dan Voiculescu), a fost numită secretar de stat în noul minister al Familiei condus de Gabriela Firea. Doina Pârcălabu este liderul Departamentului pentru Muncă şi Protecţie Socială din cadrul PPU-SL. Pârcălabu este prima persoană din PPU-SL care ajunge în Guvern. 

Tot apropiat de acest partid, mai ales prin bună relaţie cu Graţiela Gavrilescu, deputat PPU-SL, este Teodor Dulceaţă, noul secretar general adjunct numit la Ministerul Mediului. 

La Finanţe, Marius Zinca a fost mutat de pe funcţia de secretar general pe cea de secretar general adjunct, iar la Ministerul Culturii a fost numit secretar de stat Mădălin Voicu, politician care a mai ocupat această funcţie, dar care în trecut a avut şi mai multe mandate de deputat. 

Nicolae Ivăşchescu a fost numit secretar de stat al Departamentului pentru Relaţia cu Republica Moldova. Ivăşchescu a fost numit în ultimii ani în funcţii pe filiera PMP, fiind secretar de stat la Muncă, dar şi la Transporturi în perioada Guvernului Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite