Osemintele regelui Carol al II-lea vor fi repatriate pentru a fi inhumate la Curtea de Arges

Guvernul a decis in sedinta de ieri inceperea procedurilor necesare pentru aducerea in tara a osemintelor regelui Carol al II-lea, in vederea inhumarii acestora la Manastirea Curtea de Arges, a


Guvernul a decis in sedinta de ieri inceperea procedurilor necesare pentru aducerea in tara a osemintelor regelui Carol al II-lea, in vederea inhumarii acestora la Manastirea Curtea de Arges, a anuntat Claudiu Lucaci, purtatorul de cuvant al Executivului. Pentru realizarea acestor demersuri a fost constituita o comisie formata din reprezentanti ai Ministerului Culturii, ai Secretariatului General al Guvernului, impreuna cu Radu, principe de Hohenzollern-Veringen, reprezentantul special al Guvernului Romaniei pe probleme de integrare, cooperare si dezvoltare durabila. Potrivit lui Lucaci, familia regala, prin Maiestatea Sa Regele Mihai I, si-a exprimat acordul pentru aceasta initiativa a Guvernului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: