Orlando Teodorovici, şi grobian, şi mincinos: „Îmi plac curvele, dar nu în politică“. Apoi a negat afirmaţia, deşi e contrazis de probele video

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La audierile ministrului propus pentru Finanţe, Florin Cîţu, senatorul PSD Eugen Teodorovici s-a dat în stambă: a făcut aluzii grobiene, a folosit expresii de mahala şi a bruiat, mereu, discuţiile, enervându-i chiar şi pe colegii din PSD. Când nu s-a certat cu palamentarii PNL, Teodorovici s-a amuzat cu fostul său şef politic - Victor Ponta. La final, a minţit nonşalant.

Jignirile rostite de Eugen Teodorovici în Parlament:

„Îmi plac curvele, dar nu în politică“. Ulterior, ministrul de Finanţe a negat: „Nu-i adevărat, nu ştiu de ce insistaţi cu asta. Mai verificaţi o dată informaţia“. Însă Teodorovici fusese filmat.

Într-o intervenţie la Digi24, Teodorovici a explicat că afirmaţia sa nu a fost vizavi de Florin Cîţu, ci de „ultimele achiziţii ale PSD”, adică Cozmin Guşă. De asemenea, acesta a mai adăugat că exprimarea sa a fost o metaforă.

***

Parlamentar USR: Dacă făceaţi tot ce ziceţi aici, dacă eraţi aşa de bun nu mai eraţi demis.

Teodorovici: Eu demis? Tu de unde vii? De unde eşti?

Parlamentar USR: De la USR.

Teodorovici: Au, mânca-ţi-aş! Ia-ţi-l pe Barna şi duceţi-vă unde se duce el, dar grămadă, chiftelele vi le fac eu!.

***

Domnule Cîţu, că sunteţi hoţ, ştie toată lumea. 

***

Ludovic Orban nu-l ţine pe Florin Cîţu de poveşti, îl ţine de altceva.

Acestea nu sunt primul derapaje ale lui Teodorovici: luna aceasta a mai avut o reacţie deplasată la adresa unei jurnaliste care l-a întrebat ce va face în continuare, după ce Guvernul a picat. „Sunteţi liberă diseară?”, este una din replicile oferite de ministrul de Finanţe demis.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite