Nu e glumă! Firea condiţionează participarea la dezbateri de prezentarea testelor antidrog şi COVID-19 la zi ale contracandidaţilor

Nu e glumă! Firea condiţionează participarea la dezbateri de prezentarea testelor antidrog şi COVID-19 la zi ale contracandidaţilor

Foto Inquam Photos

Primarul general Gabriela Firea a anunţat sâmbătă, pe Facebook, că va onora invitaţiile la dezbateri electorale cu contracandidaţii săi doar dacă aceştia „prezintă public testele covid şi antidrog la zi“.

Mesajul publicat sâmbătă de Gabrilea Firea anunţă practic o nouă răzgândire în ce priveşte participarea la dezbateri electorale cu contracandidaţii săi, după ce joi seară a susţinut, la Antena 3, că va participa, însă „nu ştiu dacă va veni dumnealui (Nicuşor Dan, n.r.), probabil va inventa că are COVID-19. Deci, eu voi participa. Nu ştiu dacă are COVID, dar probabil va inventa că e pozitiv“.
 
 
Pe de altă parte, candidatul dreptei la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a denunţat sâmbătă „minciunile PSD“, referindu-se printre altele la informaţia conform căreia un membru al echipei sale de campanie ar fi infectat cu SARS-CoV-2, pe care a negat-o.
 
„Este o campanie de minciună şi de manipulare bazată pe telefoane, pe mesaje pe online neasumate şi, din păcate, pe complicitatea unor instituţii de presă. În primul rând, nu există niciun om în echipa noastră care să aibă coronavirus. Este o minciună şi este o inconştienţă să minţi pe un astfel de subiect”, a spus sâmbătă dimineaţă Nicuşor Dan.
 
Candidatul USR PLUS şi PNL a afirmat că în ceea ce priveşte dezbaterea unu la unu cu Gabriela Firea, nu a primit niciun răspuns clar, ci un „şir de fraze întortocheate“. Dan a invita-o din nou pe Firea să participe alături de le la o debzbatere televizată, marţi, la B1 TV, sau miercuri, la Realitatea TV.
 
Citeşte şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările