Miting PNL în „bârlogul“ lui Dragnea. Atacuri la Dăncilă şi la liderul PSD. „Viorica, venim şi la tine!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Roman, atacuri la Dragnea şi Dăncilă
Florin Roman, atacuri la Dragnea şi Dăncilă

​PNL a organizat sâmbătă primul miting electoral în fieful lui Liviu Dragnea, la Alexandria. La final, liberalii au invitat participanţii la un marş care-i va avea în frunte pe Ludovic Orban şi pe Rareş Bogdan.

„Să-i spunem bun venit celui pe care Liviu Dragnea l-ar vrea mort: Rareş e astăzi viu. Bine ai venit la Alexandria, lupule: Rareş Bogdan! Ei nu ne-au vrut aici, ne-au interzis accesul, dar noi avem curaj. Suntem în bârlogul lui Dragnea, să se audă până la Videle! Viorica, venim şi la tine!”, a spus Florin Roman, prezentatorul evenimentului.

„Ludovic Orban are spatele plin de cicatrici din lupta cu Dragnea şi mafia lui. Rareş, e astăzi viu, la Alexandria şi îi va transmite că aşa nu mai merge. În 26 luptăm cu tuta, cu analfabeta. Vasilica, nici nu ştii cât de mică începi să fii. Dragnea, vei ajunge acolo unde ajung infractorii, la puşcărie dacă asta spune legea în democraţie. Alexandria nu mai e roşie, e galbenă! Victorie PNL! Nu vă fie frică, Liviu dictatorul pică! Pe Dragnea trebuie să-l punem în genunchi. Să ceară iertare şi îndurare poporului pe care l-a umilit", a adăugat deputatul PNL. 

Preşedintele PNL Ludovic Orban a transmis sâmbătă că a venit momentul ca românii să se despartă de PSD şi de minciunile propagate şi să îşi recâştige demnitatea. El şi-a îndemnat colegii să fie atenţi la votul din 26 mai, pentru a nu fi „furat”. „Cu ochii pe ei şi cu parul pe ei, cu plângeri penale”, le-a spus Orban liberalilor.

„Destul şi-au bătut joc de noi, destul au condus prin frică, prin intimidare, prin corupţie, prin minciuna, ameninţând şi călcând în picioare demnitatea fiecărui român. Îi sperie pe toţi oamenii că nu le mai dau ajutor social, că le închid magazinele, că nu mai primesc ajutorul pentru persoane cu handicap. Asta fac ei în Dâmboviţa, în Teleorman şi alte judeţe unde ei conduc, unde oamenii o duc rău şi se tem să nu o ducă şi mai rău. 

Trebuie să le spunem oamenilor că au şansa de a trăi bine, de a fi respectaţi şi există un partid care le garantează viitorul copiilor lor aici în România.

Vreau să vadă toată Alexandria că deşi au încercat să ne ţină prizoneri aici noi suntem oameni liberi şi să le arătăm că spaţiul public nu e a lor şi avem voinţa să le arătăm tuturor că România e liberă, că Alexandria e liberă.

Aduceţi-vă aminte ce a făcut, nici nu îi ştiu bine numele. Cum o cheamă pe europarlamentarul care a vrut să fure la vot în Parlamentul European? Grapini! Grapini a vrut să fure la vot în văzul întregii Europe! Vă daţi seama de ce sunt ăştia capabili în fiecare secţie de votare? Cu ochii pe ei şi cu parul pe ei, cu plângeri penale la îndemâna fiecărui delegat la secţia de votare din partea Partidului Naţional Liberal! Cum i-am prins că vor fure, imediat anunţăm poliţia, dăm telefon la 112, depunem plângeri penale, să ştie clar că oricine vrea să fure nu va scăpa. În felul asta trebuie să păzim voturile noastre”, a spus Orban, la Alexandria.

După încheierea discursurilor, Ludovic Orban i-a invitat pe cei peste 3.000 de participanţi la o plimbare prin oraş pentru a le arăta tuturor să Alexandria nu este a PSD-ului. 

Marşul din Alexandria vine după ce, la începutul lunii, manifestaţiile publice au fost interzise în centrul oraşului, printr-o decizie a CL Alexandria.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite