Miniştrii Mircea Duşa şi Radu Stroe discută cu şefii structurilor centrale din MAI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa şi ministrul delegat pentru Administraţie, Radu Stroe, discută, marţi dimineaţă, cu şefii structurilor centrale din MAI.

Discuţiile au loc la sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor, fiind prima întâlnire de lucru a miniştrilor Mircea Duşa şi Radu Stroe cu şefii structurilor din MAI.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a declarat, marţi, la intrarea în sediul instituţiei, că are o misiune dificilă şi că va analiza cu şefii structurilor toate problemele.

"Sper ca experienţa în administraţie să mă ajute să fac faţă acestei noi provocări“, a declarat Mircea Duşa la intrarea în sediul MAI.

Mircea Duşa şi Radu Stroe au fost propuşi de premierul Victor Ponta să îi înlocuiască în funcţii pe Ioan Rus şi Victor Paul Dobre, care şi-au anunţat, luni, demisiile din funcţii, scrie Mediafax.

Ioan Rus a declarat că şi-a înaintat demisia de onoare din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor pentru că este un politician onest, corect, iar în ultimele zile asupra lui au fost făcute presiuni începând de la Traian Băsescu şi continuând cu Crin Antonescu, lucru inacceptabil. Ulterior, Ioan Rus a anunţat că şi ministrul delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre, şi-a înaintat demisia din funcţie.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, şi ministrul delegat pentru Administraţie, Radu Stroe, au depus, luni seară, jurământul de învestitură.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite