Mihai Tudose, săgeţi către Guvern: Câte din cele 52 de fabrici din Europa care lucrează pentru producerea unui vaccin sunt în România? Zero!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eurodeputatul MihaiTudose. FOTO Arhivă personală / Facebook
Eurodeputatul MihaiTudose. FOTO Arhivă personală / Facebook

Eurodeputatul PSD Mihai Tudose critică actuala coaliţie de guvernare pentru faptul că nu a făcut vreun demers pentru ca una dintre fabricile de pe teritoriul Europei care se ocupă cu producerea de vaccinuri să fie în România.

„Cum au unii tot ce le trebuie şi cum avem noi ,,ghinion”.... „Avem 52 de uzine care lucrează 24 de ore din 24, şapte zile din şapte în Europa pentru a produce vaccin!“ Declaraţia aparţine domnului Thierry Breton, comisar european pentru piaţa internă. Pentru a nu ne stresa cu întrebarea: câte din cele 52 de fabrici sunt în România, unde şi cum a reuşit acest Guvern să se implice şi să facă ceva pentru România.... răspunsul e simplu! Zero!”, a scris pe pagina sa de Facebook eurodeputatul PSD. 

Liderul social-democrat îi acuză pe guvernanţi că nu reuşesc să gestioneze deloc pandemia de coronavirus. „Atât au putut Cîţu şi haoticii lui.... Dar trebuie să recunoaştem şi „meritele”... După un an de zile au ajuns la concluzia că ne putem îngropa morţii cu hainele pe ei..... Nu v-ar mai răbda pământul”, a completat Tudose.

Declaraţia lui Thierry Breton a fost făcută în weekendul trecut: „Avem capacitatea de a produce şi livra pentru concetăţenii noştri europeni cele 360 de milioane de doze prevăzute până la finele trimestrului doi şi cele 420 de milioane necesare pentru a începe să vorbim despre acea imunitatea colectivă şi a o atinge” la jumătatea lunii iulie, a precizat Breton.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite