Mihai Tudose, despre Cristian Ghinea:„Jerfit” pentru alungarea lui Vlad Voiculescu. Zilele în calitate de ministru îi sunt numărate după rateul cu PNRR

Mihai Tudose, despre Cristian Ghinea:„Jerfit” pentru alungarea lui Vlad Voiculescu. Zilele în calitate de ministru îi sunt numărate după rateul cu PNRR

Mihai Tudose FOTO: Mihai Tudose / Facebook

Vicepreşedintele PSD, Mihai Tudose, este de părere că mandatul ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, se apropie de final, după ce ar fi făcut „o impresie catastrofală” în faţa Comisiei Europene cu privire la Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Social-democratul îl numeşte pe Cristian Ghinea „berbecul sacrificat de Paşte”. Tudose este de părere că ministrul ar fi tratat „în bătaie de joc” Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, atrăgând nemulţumirea preşedintelui Iohannis. De asemenea, el susţine că Ghinea ar fi fost „jertfit” de către Dacian Cioloş pentru a răzbuna „alungarea” lui Vlad Voiculescu.
 
„Ghinea, berbecul sacrificat de Paşte. Degeaba!
Nu-i erau de ajuns Briliantului beşteleala de la Bruxelles, nemulţumirea lui Iohannis faţă de bătaia de joc cu care ministrul fondurilor europene a tratat Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă şi înverşunarea lui Cioloş de a jertfi un userist pentru a răzbuna alungarea Pluseristului Vlad Voiculescu, care a fost făcută de Cîţu cu complicitatea lui Dan Barna. Comisia Europeană i-a mai dat o dată în cap lui Ghinea. Cu taxonomia. Nu aia îndeobşte cunoscută ca studiul unei grupe de plante ori animale, ci instrumentul UE, astfel botezat, de finanţare a investiţiilor durabile.”, a transmis Mihai Tudose pe Facebook. 
 
Vicepreşedintele PSD sugerează că ghinioanele se ţin lanţ pentru ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene şi explică faptul că deciziile adoptate de Comisia Europeană nu acoperă sectoare vitale pentru economia românească şi că va fi nevoie de efort din partea guvernanţilor pentru ca acestea să fie acoperite până la finalul anului.
 
„Aşa învaţă Ghinea pe pielea lui că un ghinion nu vine niciodată singur. Pachetul legislativ adoptat miercuri de Comisie va deveni noul coşmar al Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene. Şi al viitorului ministru, pentru că zilele lui Ghinea sunt numărate după rateul extrem de grav al depunerii la termen a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Mai ales după ce a ajuns la Bucureşti ecoul impresiei catastrofale pe care a lăsat-o la Comisia Europeană. Inclusiv din cauza bâlbelor privind tranziţia verde, vizată de taxonomie(...)
 
Nu de alta, dar gazul natural, energia nucleară şi agricultura nu sunt acoperite de normele adoptate miercuri de Comisia Europeană, cele trei sectoare – vitale pentru economia românească! – putând să fie incluse în taxonomie până la finalul anului, printr-un al doilea act delegat privind componenta climatică. Dar pentru asta trebuie să se bată guvernanţii ţărilor interesate! Apropo, miniştrii USRPlus pentru interesele cui acţionează, de fapt? Că în folosul României n-au mişcat un deget în patru luni! De asta, sacrificarea lui Ghinea nu e de ajuns... E nevoie şi de un pic de “pioşenie” şi recunoaştere... Recunoaşterea incapacităţii, a trufiei, a răutăţii, a minciunii..... etc”, a completat vicepreşedintele PSD. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările