Mesajul lui Iohannis pentru noul Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş. FOTO Octav Ganea Inquam Photos
Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş. FOTO Octav Ganea Inquam Photos

Preşedintele Klaus Iohannis a reacţionat, marţi, la scurt timp după ce Guvernul Cioloş a primit votul de încredere în Parlament. Noua echipă guvernamentală a fost votată de 389 de paleşi, în timp 115 au fost „împotrivă“.

Liderul de la Palatul Cotroceni a  postat pe Facebook un mesaj referitor la învestirea noului Guvern la doar câteva minute după ce echipa lui Cioloş fusese votată.  

„Felicitări noului Guvern, care a primit în această după-amiază votul de încredere din partea Parlamentului! Este o dovadă că partidele au înţeles că un Guvern de tehnocraţi este acum soluţia cea mai bună pentru România. Cabinetul Cioloş va avea o sarcină dificilă, iar îndeplinirea obiectivelor asumate în programul de guvernare nu va fi posibilă fără un sprijin parlamentar consistent. Sunt încrezător că fiecare membru al echipei guvernamentale va trata cu responsabilitate şi profesionalism misiunea care i-a fost încredinţată. Mult succes!“, a scris Iohannis pe Facebook. 

Dacian Cioloş le-a mulţumit parlamentarilor pentru susţinerea acordată marţi.  „Nu pot decât să vă mulţumesc pentru această încredere oferită. Consider că prin acest vot aţi acceptat ceea ce ne-am propus să facem.  Actul guvernamental este pentru români şi ne ajută să ne recâştigăm încrederea în noi şi vom avea o colaborare deschisă. Veţi avea în Guvern un partener“, a spus noul premier.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite