Marcel Ciolacu, declaraţie după vaccinare: Astăzi m-am vaccinat. Dar după mama mea!

Marcel Ciolacu, declaraţie după vaccinare: Astăzi m-am
vaccinat. Dar după mama mea!

Marcel Ciolacu împreună cu mama sa, vaccinându-se împotriva Covid-19. FOTO: Facebook Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, preşedintele Partidului Social Democrat, a anunţat vineri că s-a vaccinat, însă nu înainte de a se vaccina mama sa, care este unul dintre numeroşii bolnavi cronici din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Astăzi m-am vaccinat. Dar după mama mea! Nu aş fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroşii bolnavi cronici din România.” a spus liderul social-democrat pe Facebook.

Ciolacu a făcut referiri şi la cei din Guvern care „înainte de a fi caraghioşi”, după cum mărturiseşte acesta, ar trebui să ofere cât mai rapid un vaccin persoanelor vulnerabile. În plus, Marcel Ciolacu a susţinut că înainte să ajungem la procentul dorit de imunizare a populaţiei, testarea rămâne mijlocul principal de combatere a panemiei.

„Înainte de a fi caraghioşi, cei din Guvern ar trebui să facă mai mult pentru persoanele cu adevărat vulnerabile. Pentru cei care au într-adevăr nevoie, cât mai rapid, de acest vaccin. Iar, până la imunizarea unui procent semnificativ din populaţie, tot #testarea rămâne cel mai eficient mijloc de combatere a pandemiei.” a conchis liderul PSD.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările